top of page

Huidverzorging van hoge kwaliteit en een goede huidverzorgingsroutine zijn essentieel voor een gezonde stralende huid.
 
Het resultaat van de professionele behandelingen in mijn salon onderhoud je thuis met bewezen doeltreffende producten. Zo stellen wij een unieke verzorgingsroutine op maat samen en streven we naar een optimaal resultaat. 
In mijn zoektocht naar de meest kwaliteitsvolle en doeltreffende producten ben ik terecht gekomen bij Cerepharma. Afhankelijk van het huidprobleem biedt Cerepharma een reeks verschillende producten aan die voornamelijk huidverbetering nastreven. 


Skin care

Vrouw met hand op gezicht
SERVICES


ContrÂge


Producten

age producten.jpg

Het professionele assortiment van ContrÂge is speciaal samengesteld om de symptomen van vroegrijpe veroudering tegen te gaan. De producten zijn gericht op de verbetering van de huid en helpen de symptomen van veroudering effectief te bestrijden dankzij de hoge concentratie aan actieve ingrediënten. De formuleringen bevatten ingrediënten zoals AHA, BHA, aloë vera en vitamine A, C en E. Het huidverzorgingsassortiment is speciaal samengesteld om het risico op huidallergieën te verlagen, waardoor de producten geschikt zijn voor alle huidtypes. 

contrage.jpg


Clarifort

clarifort.jpg

Het Clarifort-assortiment is speciaal ontworpen voor de vette en/ of acnegevoelige huid. Naast het effectief reinigen van de huid met zijn niet-comedogene eigenschappen, pakt het assortiment ook imperfecties aan en zorgt het voor hydratatie van de huid. Het bestrijdt de oorzaken van acne dankzij de actieve ingrediënten: salicylzuur, azelaïnezuur en amandelzuur, salix alba, allantoïne en rozemarijnextract.  

logo clar.jpg


CerActif

ceractif.jpg

Het CerActif-assortiment, bedoeld voor professioneel gebruik, biedt maskers die een occlusief gezicht bieden dat de natuurlijke afweer van de huid versterkt en efficiënt vecht tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het biedt preventieve acties tegen vrije radicalen en de schade veroorzaakt door UV-straling en oxidatieve stress vanwege de hoge concentratie aan actieve ingrediënten zoals vitamine C en hyaluronzuur. 

ceractif logo.jpg
bottom of page